Va anuntam cu bucurie ca anul acesta veti avea ocazia sa participati la cursul organizat in Romania in cooperare de European Society of Breast Imaging (EUSOBI) si Societatea de imagistica sanului din Romania  (SISR). Acest curs este o expresie a unei cooperari intre cele doua societati care a inceput in urma cu cativa ani sub forma unor schimburi de opinii si aderarea societatii noastre la documente elaborate de EUSOBI pentru ameliorarea practicii in imagistica sanului din Europa.

Tematica abordata in partea teoretica este gandita pentru un nivel mediu de pregatire in imagistica sanului cu o abordare multimodala. Partea a doua, cea practica, urmareste implicarea decizionala a participantilor prin cazuri variate analizate impreuna cu lectorii cursului. Numarul  de participanti este limitat la 60, iar ocuparea lor va fi efectuata dupa regula “primul venit – primul servit”

Obiectivul final al cursului este de a oferi posibilitatea unei confruntari cu alte perspective europeene ale imagisticii sanului, uneori cu amprenta culturala a lectorilor, si consolidarea unei practici corecte in imagistica sanului.

Asadar, va invitam sa participati la acest scurt “festival “ european al imagisticii sanului intr-o fosta capitala culturala europeana, Sibiu.

Consiliul Director al Societății de Imagistica Sânului din România